Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DROPS Fabel

Sisältö: 75% Villaa, 25% Polyamidia
Lankaryhmä: A (23 - 26 silmukkaa)
Paino/juoksevuus: 50 grammaa = n. 205 m
Puikot: 3 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 24s x 32 krs
Hienopesu tai Villaohjelma 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

Niin kestävä kuin vain sukkalanka voi olla! DROPS Fabel on 4-säikeinen lanka. Lanka on superwash käsitelty, eli neuleet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja lisäksi ne kestävät konepesua. DROPS Fabel-lanka on kehrätty hienommasta villasta kuin useimmat muut sukkalangat. Tämän ansiosta langasta voit neuloa muutakin kuin sukkia, kokeile vaikkapa vauvan neuleisiin!

Langalla on yksi DROPS valikoiman laajimpia värikarttoja, löydät viisi eri lankatyyppiä, jotka antavat neuleelle eri lopputuloksen: UNI COLOUR, johon kuuluu yksiväriset sävyt; MOULINE, jossa kaksi eri sävyistä lankaa on kehrätty yhteen: PRINT, jossa eri väriraitoja toistetaan säännöllisin värein; LONG PRINT, jonka väriraidat ovat pidempiä ja SPRAY PRINT, joka antaa väreille tyylikkään tweedvaikutelman.

Sekä PRINT että LONG PRINT on värjätty ?fancy dyeing? kutsutulla tekniikalla, joka eroaa muista värjäystekniikoista siten, että sekä kuvioissa että sävyissä esiintyy pieniä eroavaisuuksia. Tämä ei johdu virheestä, vaan kuuluu langan ominaisuuksiin.

Värikartan kuvat näyttävät langan raidoitusta pienessä neuleessa, kuten sukissa. Raidoitus vaihtelee vaatteen suuruudesta riippuen. Saman värierän sävyissä ja kuvioissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia.

Valmistettu EU:ssa
Öko-tex sertifiointi 1300360.O

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä